Etichete

Un produs Blogger.
Navigation

Statiunea Ranca

     Statiunea Ranca este o statiune turistica in curs de dezvoltare, in raza orasului Novaci ( Novaci - Ranca 18 km ) si a comunei Baia de Fier, jud. Gorj, in Masivul Parang, la poalele Varfului Papusa, aflata la o altitudine de 1600 m, se afla la o distanta de 99 km fata de Ramnicu Valcea si la o distanta de aproximativ 63 km fata de Targu Jiu.
     Statiunea Ranca detine doua partii de schi cu o lungime de aproximativ 0.5 km, cu instalatie de iluminat si teleschi si telescaun, una pentru incepatori si una cu grad de dificultate mediu, partiile de schi fiind amplasate pe Muntele Cornesu.
     In statiune se gasesc foarte multe pensiuni ce ofera camere spre inchiriat, cat si hoteluri de 3 si 4 stele, din statiune se pot inchiria echipamente de ski, echipament de snowboard, atv-uri, snowmobile, masini 4x4.
     Atractie mare o constituie si Transalpina dar in perioada iernii este inchisa autovehiculelor, se poate strabate doar la pas.

Imagine de pe Transalpina.
Distante in km catre Statiunea Ranca:
Arad - Novaci - Statiunea Ranca 342 km
Bucuresti - Novaci - Statiunea Ranca 291 km
Craiova - Novaci - Statiunea Ranca 131 km
Ramnicu Valcea - Novaci Statiunea Ranca 96 km
Sibiu - Novaci - Statiunea Ranca 190 km
Targu jiu - Novaci - Statiunea Ranca 61 km


cazare ieftina statiunea ranca 2013, cum se ajunge la ranca, traseu transalpina ranca, distante pe rute auto catre statiunea ranca, revelion 2013-2014 statiunea ranca, cat timp este descisa soseaua transalpina, peroada deschisa entru masini pe transalpina, cand se deschide circulatia rutiera pe transalpina, cand se inchide circulatia rutiera pe transalpina, transalpina 2013, transalpina informatii 2014, lucrarile de amenajare nu sunt gata la transalpina insa poate sa fie parcursa pe propria raspundere, transalpina inzapezita, cat costa teleschiul la ranca, preturi ranca, opini despre statiunea ranca
Distribuie:

ADAUGA UN COMENTARIU:

0 comments: